укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до лабораторної роботи 20: "Вивчення будови, роботи і правил обслуговування обладнання для випічки харчової продукції" з курсу: "Технологічне обладнання харчових виробництв"

Рiк видання: 1999 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 3 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:ТОХВ-20
 Відомості про відповідальність:Укладачі: Закалов О.В., Ворощук В.Я.
Примітки
 Загальні зауваження:Кафедра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал L346-1    1 0
ЧЗ - Читальний зал L346-2    1 0
ЧЗ - Читальний зал L346-3    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'