Методичні вказівки до лабораторної роботи 20: "Вивчення будови, роботи і правил обслуговування обладнання для випічки харчової продукції" з курсу: "Технологічне обладнання харчових виробництв"
Рiк видання: 1999 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 3 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | ТОХВ-20 |
| Відомості про відповідальність: | Укладачі: Закалов О.В., Ворощук В.Я. |
| Загальні зауваження: | Кафедра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
L346-1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
L346-2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
L346-3 |
|
1 |
0 |
|