укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичні вказівки до виконання практичної роботи 2 з курсу: "Технологічне обладнання харчових виробництв". Розрахунок і конструювання шнекових робочих органів

Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 13 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:ТОХВ-2
 Відомості про відповідальність:Укладачі: Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.
Примітки
 Загальні зауваження:Кафедра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал L351-1    1 0
ЧЗ - Читальний зал L351-2    1 0
ЧЗ - Читальний зал L351-3    1 0
ЧЗ - Читальний зал L351-4    1 0
ЧЗ - Читальний зал L351-5    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'