укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Методичні вказівки до виконання практичної роботи 1 з курсу: "Технологічне обладнання харчових виробництв". Розрахунок робочих органів молоткових дробарок
Рiк видання:
1998
Мiсце видання:
Тернопіль
Видавництво:
ТДТУ
Авторський знак:
М54
Мова:
Українська
Обсяг:
12 с.
Шифр:
664(07)
УДК:
664
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
ТОХВ-1
Відомості про відповідальність
:
Укладачі: Шинкарик М.М., Ворощук В.Я.
Примітки
Загальні зауваження
:
Кафедра обладнання харчових технологій
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Примірники
Місце збереження
Інвентарний номер
Номер
Кількість
Видано
ЧЗ - Читальний зал
L350-1
1
0
ЧЗ - Читальний зал
L350-2
1
0
ЧЗ - Читальний зал
L350-3
1
0
ЧЗ - Читальний зал
L350-4
1
0
ЧЗ - Читальний зал
L350-5
1
0
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'