укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичний посібник до виконання лабораторних робітз курсу: "Процеси і апарати харчових виробництв" для студ. спец. 7.090221 "обладнання переробних і харчових виробництв", 7.091706 "Технологія зберіга

Рiк видання: 1998 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 55 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:ПАХВ 7-12. Масообмінні процеси
 Відомості про відповідальність:УК. Куц В.П.
Примітки
 Загальні зауваження:К-ра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал L237-1    1 0
ЧЗ - Читальний зал L237-2    1 0
ЧЗ - Читальний зал L237-3    1 0
ЧЗ - Читальний зал L237-4    1 0
ЧЗ - Читальний зал L237-5    1 0
ЧЗ - Читальний зал L237-6    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'