Методичний посібник до виконання лабораторних робітз курсу: "Процеси і апарати харчових виробництв" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв", 7.091714 "Технологія консерв
Рiк видання: 1997 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 58 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
| Додаткові відомості щодо назви: | ПАХВ 1-6. Гідромеханічні процеси |
| Відомості про відповідальність: | УК. Куц В.П. |
| Загальні зауваження: | К-ра обладнання харчових технологій |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
L236-1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
L236-2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
L236-3 |
|
1 |
0 |
|