укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Методичний посібник до виконання лабораторних робітз курсу: "Процеси і апарати харчових виробництв" для студентів спеціальностей 7.090221 "Обладнання харчових виробництв", 7.091714 "Технологія консерв

Рiк видання: 1997 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТДТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 58 с.
Шифр: 664(07) УДК: 664
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:ПАХВ 1-6. Гідромеханічні процеси
 Відомості про відповідальність:УК. Куц В.П.
Примітки
 Загальні зауваження:К-ра обладнання харчових технологій
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
ЧЗ - Читальний зал L236-1    1 0
ЧЗ - Читальний зал L236-2    1 0
ЧЗ - Читальний зал L236-3    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'