укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Биковченко Т.
Якість хліба поліпшується при застосуванні в процесі виробництва рідких дріжджів за дискретною технологією
Автор:
Биковченко Т.
Вид автора:
персона
Мова:
Українська
Обсяг:
с.30
УДК:
664
Є складовою частиною документа:
Харчова і переробна промисловість
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Харчова і переробна промисловість
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2010
Номер головного документа
:
№4
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'