Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Українець А., Шиян П. Інноваційні енергозберігаючі технології
- Бойко М., Грищенко Ф. Нормативні документи у спиртогорілчаній галузі: стан і перспективи
- Борисенко Є., Климова С. Стабільні продукти
- Романчук П. Технологія чистоти
- Стоянова Л., Гриневич А., Камінер В., Бондаренко О., Воронкова Ж., Пахомова К. Актинідія, як природне джерело біологічно активних речовин для створення функціональних продуктів
- Пропіоновокислі бактерії як інгредієнт для створення продуктів здорового харчування
- Процан Н., Никитюк О., Олійничук С., Ткаченко Л. Вплив допоміжних речовин та ферментних препаратів на гідроліз крохмалю жита
- Кравчук З., Татаринова Т., Кравчук А. Мікродомішки етилового спирту
- Бут С., Соколенко А., Шевченко О. Особливості трансформації енергії першоджерел у теплову енергію
- Никитюк О., Цициліано О., Бойко М., Ковальчук В. Усунення технічних бар'єрів у торгівлі
- Щоб продукція була конкурентоспроможною
- Биковченко Т. Якість хліба поліпшується при застосуванні в процесі виробництва рідких дріжджів за дискретною технологією
- Корисна інформація
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|