Харчові технології у прикладах і задачах
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Авторський знак: Х22
Мова: Українська Обсяг: 576 с.
Шифр: 664(075.8) ISBN: 978-966-364-602-2
Аннотацiя: | Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності. Подані характеристика сировини, асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Наведено різні типи сучасних пластинчастих теплообмінників та їх конструкції, представлено метод енергозбереження - пінч-аналіз. Велику увагу приділено прикладним аспектам застосування теплообмінників у харчовій промисловості. Приведені розрахунки норм витрат сировини і допоміжних матеріалів, зниження витрат і відходів при виробництві, а також формули, що необхідні для розв'язання прикладів і контрольних задач.
Призначено для студентів харчових спеціальностей технічних вищих навчальних закладів, викладачів, інженерно-технічних та наукових працівників. |
Електронна версія документа: http://library.tntu.edu.ua/resources/peredplachenyj-dostup/biblioteka-cnl/
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | Л.Л.Товажнянський, С.І.Бухкало, П.О.Капустенко та ін. |
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
ЧЗ - Читальний зал |
244200 |
|
1 |
0 |
|