укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Остапчук М.В., Сердюк Л.В., Овсянникова Л.К.
Система технологій

Рiк видання: 2007 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Остапчук М.В., Сердюк Л.В., Овсянникова Л.К. Авторський знак: О-76 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 368 с.
Шифр: 65(075.8) УДК: 65 ISBN: 978-966-364-498-1
Аннотацiя:Викладено технологію як складову економіки та суспільства, закономірності технологічного розвитку у відповідності з розвитком суспільства. Визначено принципи виготовлення виробів та вибір технологічних систем із урахуванням нормативних показників якості готових виробів, можливостей їх збуту, економічних вимог, екологічних умов з мстою .забезпечення населення продуктами споживання. Вперше викладено закономірності та перспективи пріоритетного розвитку технології, принципи керування технологічними процесами. економічні методи оцінки якості та рівня розвитку технології, принципи та приклади визначення затрат сировини, палива, енергії, води та інших складових на виробництво харчових продуктів. Для студентів, що навчаються за спеціальностями харчових технологій економічного напряму, всіх фахівців, що мають відношення до харчової технології.

Електронна версія документа: http://culonline.com.ua/index.php?newsid=411

Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 244312    1 0
Аб - Абонемент 244313    1 0
Аб - Абонемент 244314    1 0
Аб - Абонемент 244315    1 0
ЧЗ - Читальний зал 244311    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'