Стандартизація Сертифікація Якість
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Харьков Видавництво: "УкрНДНЦ"
Мова: Українська Обсяг: с.72
Є складовою частиною документа: Стандартизація Сертифікація Якість
Складові частини документа:
- Віткін Л., Сирота О. Європейська стандартизація. Погляд у майбутнє
- Новіков В., Никитюк О. Упрвадження ДСТУ ISO/IEC 17025. Узагальнений аналіз вимог
- Гольдшмідт О., Початовська В. Ущільнювальні пристрої та ущільники: стандартизація термінів
- Гінзбург М. Щодо створення на підприємствах фондів нормативних документів
- Гордієнко Т. Міжнародна метрологічна конференція Cafmet 2010
- Мартиненко В. Підтвердження відповідності автомобілів, не призначених для європейського ринку
- Гоц Н., Качанов С., Маматов В. Державний нагляд і контроль: методика оцінювання ризиків від провадження підприємствами господарської діяльності
- Вяткін О., Гапонова Р. Аналізування методів визначення показників безпеки харчових продуктів
- Малигіна В., Холодова О. Алгоритм мінімізації ризиків та потенційних небезпек у ланцюгу "поле - споживач"
- Міхалєва М. Дослідження спиртових розчинів імітансним методом
- Ролько О. Системи управління безпечністю харчових продуктів. Програми-передумови
- Мазуренко І. Соки для дитячого харчування: основні загальні умови до контролювання якості
- Чурсіна Л., Кузьміна Т., Тіхосова Г. Визначення геометричних параметрів лляних волокон із застосуванням цифрових технологій опрацювання інформації
- Машкін Л. Упровадження систем екологічного керування та управління охороною та гігієною праці у гірничо-металургійному комплексі
|