укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Прилуцька Л., Дорохович В.
Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива ,виготовленого на цукрі, глюкозі,фруктозі та цукрозамінниках нового покоління - лактитолі та ізомальті

Автор: Прилуцька Л., Дорохович В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.23-25
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'