укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Иоргачева Е., Гордиенко Л., Толстых В., Герасименко В.
Влияние крахмальных сиропов на структурно-реологические свойства помадных конфетных масс

Автор: Иоргачева Е., Гордиенко Л., Толстых В., Герасименко В. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.13-14
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2011
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'