Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни "Основи підприємництва" для студ. усіх форм навчання спец. 7.091706 "Технологія зберігання, консервування та переробки плодів і овочів"
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: Тернопіль Видавництво: ТНТУ
Авторський знак: М54
Мова: Українська Обсяг: 44 с.
Шифр: 658.5(07) УДК: 656.5
| Відомості про відповідальність: | Укладач Вовк Ю.Я. |
| Загальні зауваження: | МОН України. ТНТУ імені Івана Пулюя |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
10/11/10 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
10/11/6 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
10/11/7 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
10/11/8 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
10/11/9 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
10/11/1 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
10/11/2 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
10/11/3 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
10/11/4 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
10/11/5 |
|
1 |
0 |
|