укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва

Рiк видання: 2004 Мiсце видання: Львів Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Авторський знак: М55
Мова: Українська Обсяг: 336 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-553-406-8
Аннотацiя:У навчальному посібнику розглянуто принципові схеми і особливості конструкцій та технологічної реалізації груп механічного обладнання, яке використовується у переробному та харчовому виробництві. Наведено методологію практичного розрахунку типових вузлів та технологічних, кінематичних, конструкційних, енергетичних параметрів. Посібник призначений для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, спеціаліст, магістр технічних та аграрних навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:П.С.Берник, З.А.Стоцько, І.П.Паламарчук, В.В.Яськов, І.А.Зозуляк
Серія
 Назва серії:МОН України. НУ "Львівська політехніка"
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 237334    1 0
Аб - Абонемент 237335    1 0
Аб - Абонемент 237336    1 0
Аб - Абонемент 237337    1 0
ЧЗ - Читальний зал 237333    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'