Механічні процеси і обладнання переробного та харчового виробництва
Рiк видання: 2004 Мiсце видання: Львів Видавництво: Видавництво Національного університету "Львівська політехніка"
Авторський знак: М55
Мова: Українська Обсяг: 336 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 664 ISBN: 966-553-406-8
Аннотацiя: | У навчальному посібнику розглянуто принципові схеми і особливості конструкцій та технологічної реалізації груп механічного обладнання, яке використовується у переробному та харчовому виробництві. Наведено методологію практичного розрахунку типових вузлів та технологічних, кінематичних, конструкційних, енергетичних параметрів.
Посібник призначений для підготовки фахівців освітньо-кваліфікаційних рівнів бакалавр, спеціаліст, магістр технічних та аграрних навчальних закладів III-ІV рівнів акредитації.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | П.С.Берник, З.А.Стоцько, І.П.Паламарчук, В.В.Яськов, І.А.Зозуляк |
| Назва серії: | МОН України. НУ "Львівська політехніка" |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
237334 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237335 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237336 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237337 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
237333 |
|
1 |
0 |
|