Запольський А.К., Українець А.І.
Екологізація харчових виробництв
Рiк видання: 2005 Мiсце видання: К. Видавництво: Вища школа
Автор: Запольський А.К., Українець А.І. Авторський знак: З-33 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 423 с.
Шифр: 581.5(075.8) УДК: 581.5 + 664 ISBN: 966-642-294-8
Аннотацiя: | Висвітлено актуальні питання екологізації харчових виробництв, схарактеризовано екологічну ситуацію в Україні. Наведено характеристику основних харчових продуктів та принципи раціонального харчування. Значну увагу приділено екологічній безпеці та якості харчових продуктів. Детально розглянуто теоретичні й практичні питання оптимізації та автоматизації технологічних процесів виробництва харчових продуктів. Значну увагу приділено заощадженню природних ресурсів на всіх стадіях виробництва, економії витрат сировини, палива та енергії, виробництву екологічно безпечної харчової продукції, утилізації відходів виробництва, мінімізації розсіюваних і неутилізовуваних відходів тощо. Ґрунтовно розглянуто питання щодо здійснення екологічного менеджменту на харчових підприємствах відповідно до вимог міжнародних стандартів.
Для студентів вищих навчальних закладів. Може бути корисним аспірантам, фахівцям промислових підприємств харчової промисловості.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
237756 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
237755 |
|
1 |
0 |
|