укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Камбулова Ю., КрапивницькаІ., Оболкіна В., Осипенко У.
Визначення можливості використання пектинвмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатів

Автор: Камбулова Ю., КрапивницькаІ., Оболкіна В., Осипенко У. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.14-18
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'