укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Юкало В.Г., Гащук О.І.
Аналіз методів консервування продуктів

Автор: Юкало В.Г., Гащук О.І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.210-217
УДК: 664.8.03

Електронна версія документа: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/459

Є складовою частиною документа: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Вісник Тернопільського державного технічного університету
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
 Том головного документа:том 14
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'