Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса і м’ясопродуктів
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Авторський знак: Я66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 304 с.
Шифр: 664.9(075.8) УДК: 664.9 ISBN: 978-966-364-765-4
Аннотацiя: | У навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Особливу увагу приділено основним закономірностям процесів та змінам, що відбуваються з м'ясом після забою тварин, під час зберігання та під впливом біологічних і фізико-хімічних факторів. Надано основні фізичні властивості м'яса і м'ясопродуктів.
Навчальний посібник рекомендовно для студентів, які навчаються за соціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса". Він може бути корисним широкому колу фахівців м'ясопереробної галузі.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
236695 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236696 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236697 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236698 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237947 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237948 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237949 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237950 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
237951 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
236694 |
|
1 |
0 |
|