укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б.
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м’яса і м’ясопродуктів

Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: ЦУЛ
Автор: Янчева М.О., Пешук Л.В., Дроменко О.Б. Авторський знак: Я66 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 304 с.
Шифр: 664.9(075.8) УДК: 664.9 ISBN: 978-966-364-765-4
Аннотацiя:У навчальному посібнику розглянуто фізіологічні функції, будову, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Особливу увагу приділено основним закономірностям процесів та змінам, що відбуваються з м'ясом після забою тварин, під час зберігання та під впливом біологічних і фізико-хімічних факторів. Надано основні фізичні властивості м'яса і м'ясопродуктів. Навчальний посібник рекомендовно для студентів, які навчаються за соціальністю "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса". Він може бути корисним широкому колу фахівців м'ясопереробної галузі.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 236695    1 0
Аб - Абонемент 236696    1 0
Аб - Абонемент 236697    1 0
Аб - Абонемент 236698    1 0
Аб - Абонемент 237947    1 0
Аб - Абонемент 237948    1 0
Аб - Абонемент 237949    1 0
Аб - Абонемент 237950    1 0
Аб - Абонемент 237951    1 0
ЧЗ - Читальний зал 236694    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'