укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Ауэрман Л.
Рецептуры приготовления опарного хлеба середины прошлого столетия
Автор:
Ауэрман Л.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
с.49-52
УДК:
664
Є складовою частиною документа:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2010
Номер головного документа
:
№10
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'