укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Шнейдер Е., Козельская Л., Лубнина А., Овсянникова Т., Юмашкина А., Базылева Н.
Состав для приготовления сахарного печенья "Карлсон"

Автор: Шнейдер Е., Козельская Л., Лубнина А., Овсянникова Т., Юмашкина А., Базылева Н. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.29-32
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№9
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'