укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Куликовская Л.,Шаройко Э., Петраш И., Усцелемова О.
Влияние биотехнологических свойств различных штаммов дрожжей на формование качества полуфабрикатов из дрожжевого теста при замораживании и хранении

Автор: Куликовская Л.,Шаройко Э., Петраш И., Усцелемова О. Вид автора: персона
Мова: Російська Обсяг: с.42-44
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№7-8
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'