Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: Українська Обсяг: 70 c.
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Мини-производство для макси-успеха в хлебопечении
- Маслюк В., Козир О., Махинько В. Оптимізація розміщення та потужності хлібопекарських підприємств по регіонах України
- Пойманов Ю. Какая упаковка делает погоду на хлебопекарном рынке
- Крахмальные сиропы: виды и свойства
- Наливайко Н. Смеси для светлого хлеба
- Сохранить форму и консистенцию продукта можно при помощи крохмальной патоки
- Поговорим о качестве улучшенных сортов хлеба
- Бездрожжевой домашний хлеб из цельнозерновой муки
- Способы улучшения качества и пищевой ценности хлеба
- Пищевая ценность хлеба и факторы ее определения
- Куликовская Л.,Шаройко Э., Петраш И., Усцелемова О. Влияние биотехнологических свойств различных штаммов дрожжей на формование качества полуфабрикатов из дрожжевого теста при замораживании и хранении
- Полностью предотвратить черствение хлеба невозможно.А вот замедлить - реально
- Сидоренко С.,Деканський В. Визначення оптимальної кількості домішок до начинки борошняних виробів
- Стадник І. Порівняння основних показників сучасних тістомісильних машин вітчизняних, європейських та інших країн світу і шляхи їх удосконалення
- Кисельова О., Подвязнікова Н. Презентуємо сучасне обладнання, на якому готують сировину і тісто для борошняних кондитерських виробів
- Сидоренко С., Деканський В. Непрямий метод визначення кількості і щільносі скоринки в хлібі
- Дорохович А., Соловйова О., Бондарук Ю. Збагачення кондитерських виробів вітамінами і мінеральними речовинами
- Особенности выпечки некоторых сдобных изделий
- Тенденции развития российского рынка эмульгаторов
- Тукачев В. Новый способ сушки макаронных изделий
|