Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: Українська
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Сворик О. Таємниці аромату, який робить харчові продукти смачнішими
- Сворик О. Казка з шоколаду
- Сафонов Г., Павловская О., Эйнгор Б., Соэ И. Состав для приготовления сахарного печенья "Дебют"
- Садовничий Г., Тортика В., Шкляр Т. Производство кондитерских жиров из отечественного растительного сырья
- Товарознавці кондитерам
- Дробот В., Михонік Л., Грищенко А. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба
- Прилуцька Л., Дорохович В. Дослідження сорбційних властивостей білково-збивного печива, виготовленого на цукрі,глюкозі, фруктозі та цукрозамінниках нового покоління
- Наливайко Н. Цельнозерновой хлеб
- Rondo незаменимая помощь в производстве круассанов
- Технологии и оборудование для комплексной переработки зернового сырья
- Процессы, протекающие в хлебе при выпечке: прогревание теста-хлеба, образование корки
- Оболкіна В. Удосконалення технології виготовлення кондитерських виробів з комбінованими корпусами
- Горбань Н. Для випікання одного батона потрібне борошно від помелу приблизно 10 тисяч зернин
- Хліб з необробленого зерна проти гіпертонії
- Жмурина С., Красильников В., Куткіна М. Ферментні препарати протеолітичної дії
- Чиркова Е. Наши предки питались хлебом с муки грубого помола
- Аминокислотный состав ржаного хлеба полноценнее, чем пшеничного
- Петрова Н. Хлебопечение у многих народов мира стало настоящим искусством
- Корячкина С., Корячкин В. Примеры приготовления сбивных кондитерских масс
- Мазур П., Кірсанов В., Токарєва Ю., Страженкова О. Втрати борошна на складах хлібозаводів
- Лісничий В., Рябчун В., Панченко І., Шатохін В. Яре тритикале відзначається високою пружністю клейковини
- Махинько В., Махинько Л. Норми споживання хліба в різних країнах з погляду задоволення основних потреб організму
- Таємниці аромату, які роблять харчові продукти смачнішими
- Муждабаев А. Пять важных правил правильного приготовления теста
- Наливайко Н. Пищевая ценность хлеба и факторы,ее определяющие
|