укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції

Рiк видання: 2008 Мiсце видання: Харків Видавництво: Еспада
Авторський знак: З-41
Мова: Українська Обсяг: 544 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 665 ISBN: 978-966-456-023-5
Аннотацiя:У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структх рована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки: про особливості зберігання сировини та готової продукції: про використання побічних продуктів та відходів виробництва. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромисловою комплексу.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Підручник
 Відомості про відповідальність:Під ред. Шаповаленка О.Ш , Сафонової О.М.
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 236209    1 0
Аб - Абонемент 236210    1 0
Аб - Абонемент 236211    0 0
Аб - Абонемент 236212    1 0
Аб - Абонемент 236213    1 0
Аб - Абонемент 236214    1 0
Аб - Абонемент 236215    1 0
Аб - Абонемент 236216    1 0
Аб - Абонемент 236217    1 0
ЧЗ - Читальний зал 236208    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'