Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції
Рiк видання: 2008 Мiсце видання: Харків Видавництво: Еспада
Авторський знак: З-41
Мова: Українська Обсяг: 544 с.
Шифр: 664(075.8) УДК: 665 ISBN: 978-966-456-023-5
Аннотацiя: | У підручнику підготовленому досвідченими фахівцями, висвітлені питання переробки продукції продовольчого призначення. Подана структх рована інформація про властивості сировини та основні технологічні стадії її переробки: про особливості зберігання сировини та готової продукції: про використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальностями, що пов'язані з переробкою та зберіганням сільськогосподарської продукції, спеціалістів агропромисловою комплексу.
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Підручник |
| Відомості про відповідальність: | Під ред. Шаповаленка О.Ш , Сафонової О.М. |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
236209 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236210 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236211 |
|
0 |
0 |
Аб - Абонемент |
236212 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236213 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236214 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236215 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236216 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236217 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
236208 |
|
1 |
0 |
|