укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа


Мікробіологія та фізіологія харчування

Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Авторський знак: М59
Мова: Українська Обсяг: 242 с.
Шифр: 576.8(075.8) УДК: 576.8 ISBN: 978-966-351-265-5
Аннотацiя:В навчальному посібнику наведені морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування. Визначено основні принципи фізіології харчування.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Навчальний посібник
 Відомості про відповідальність:В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова, Л.І.Оконєчнікова, Т.Р.Багуліна
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 236173    1 0
Аб - Абонемент 236174    1 0
Аб - Абонемент 236175    1 0
Аб - Абонемент 236176    1 0
Аб - Абонемент 236177    1 0
Аб - Абонемент 236178    1 0
Аб - Абонемент 236179    1 0
Аб - Абонемент 236180    1 0
Аб - Абонемент 236181    1 0
ЧЗ - Читальний зал 236172    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'