Мікробіологія та фізіологія харчування
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Кондор
Авторський знак: М59
Мова: Українська Обсяг: 242 с.
Шифр: 576.8(075.8) УДК: 576.8 ISBN: 978-966-351-265-5
Аннотацiя: | В навчальному посібнику наведені морфологічні та фізіологічні особливості мікроорганізмів, їх роль у переробці продуктів харчування. Визначено основні принципи фізіології харчування. |
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Відомості про відповідальність: | В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова, Л.І.Оконєчнікова, Т.Р.Багуліна |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
236173 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236174 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236175 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236176 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236177 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236178 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236179 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236180 |
|
1 |
0 |
Аб - Абонемент |
236181 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
236172 |
|
1 |
0 |
|