Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Новини ринку
- Кизюн Г., Міщенко О., Журавський І., Кизюн Н., Дремлюга К., Сосновська О., Бузевич А. Енергозбереження на брагоректифікаційних установках
- Романенко Н. Для здорового харчування
- Офіційний розділ
- Шульга А., Симак В., Гончаров С., Селітбовський В., Чернявська Л. Нові технічні рішення, впроваджені на мийному комплексі Гайсинського цукрового заводу, забезпечують високу ефективність виробництва
- Тенденція до зниження?
- Кошетарова Л Яку упаковку замовити
- Ковальчук В., Олійник С., Никитюк О., Опанасюк Т., Олійничук С. Визначення катіонно-аніонного складу
- Добоній І., Білько М., Шелоков В., Домарецький В. Екстрагування пряно-ароматичної сировини для вермутів
- Радзієвська І., Мельник О. Хімічний склад гірчичної олії
- Сирохман І., Лебединець В. Шоколадні вироби з підвищеною біологічною цінністю
- Кошова В., Пилипенко С. Вплив ферментів на кінцевий ступінь зброджування
- Олія, томатне пюре і... нові продукти
- Конон А., Пирог Т. Поверхнево-активні речовини
- Бойко Т., Савченко О. Заквашувальна мікрофлора при виробництві сирів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|