укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Ковальов О., Бабко Є., Іщенко Т., Федорів В., Місечко Н.
Упровадження способу "двоетапного" Випікання хлібобулочних виробів

Автор: Ковальов О., Бабко Є., Іщенко Т., Федорів В., Місечко Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.43-44
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'