укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Пшенишнюк Г., Макарова О., Іванова Г., Костюченко І.
Використання непродовольчого зерна пшениці в технології приготування зернового хліба

Автор: Пшенишнюк Г., Макарова О., Іванова Г., Костюченко І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-7
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№5
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'