укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Соколенко А.І., Шевченко О.Ю., Васильківський К.В., Піддубний В.А., Полатайло Д.М.
Термодинамічні параметри в харчових технологіях

Автор: Соколенко А.І., Шевченко О.Ю., Васильківський К.В., Піддубний В.А., Полатайло Д.М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.16-18
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Молочное дело
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Молочное дело
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№3
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'