укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Молочное дело
Рiк видання:
2010
Мiсце видання:
К.
Видавництво:
ЧП "Корсар"
Мова:
Російська
Обсяг:
34 с.
Є складовою частиною документа:
Молочное дело
Складові частини документа:
Новости
Дмитровська Г.П. Сирки глазуровані. Продукти молоковмісні сиркові та сирково-рослинні
"Здоров'я дітей - майбутнє України
Элитный английский сыр - стилтон
Работа в атмосферах "ATEX": часто задаваемые вопросы
Карпенко А. Здоровое питание
Сметана в лучших традициях по современным технологиям
Основные выдержки из ДСТУ 2887-94, касающиеся самого простого - нанесения даты изглтлвления на упаковку
Шурчкова Ю.А. Высокоэффективный дезодоратор для молока
Висока якість інгредієнтів як елемент нової доби у виробництві молочних продуктів
Баль-Прилипко Л.В., Слива Ю.В. Усвідомлений вибір - запорука здоров'я нації
Бурцев Д.Г., Варданян А.Г. Опыт производства и маркетинга концентратов молочных с использованием подсырной и творожной сыворотки
Будрик В.Г. Технологическое оборудование для переработки творога
Богданова Н.А., Нестеренко П.Г., Дубиков Д.А., Варданян А.Г. Производство суфле на основе творожной молочной сыворотки
Корнієнко І. Якість молочної та м'ясної продукції як основа конкурентоспроможності на ринку
Відомості щодо назви
Додаткові відомості щодо назви
:
Производственно-практический , рекламній журнал
Номер частини
:
№1
Дата виходу
:
1858-11-17
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'