Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Новини ринку
- Усатенко Н., Охрименко Ю., Свириденко Т., Соколова С. Системи простежуваності, як запорука безпечності харчових продуктів
- Тимошук С., Тимошук О. Вміст нітрат-іонів в овочах
- Степанов Л. Смак спредів
- Солдатова Є.,Шатнюк Л. Продукти,збагачені нутрієнтами, конче потрібні для збалансованого харчування населення, особливо дітей
- Никитюк О., Олійничук С., Процан Н., Ткаченко Л. Зброджування крохмалевмісних фракцій зерна кукурудзи після виділення зародка
- Шиян П., Домарецький В., Куц А. Інноваційні технології у виробництві
- Сирохман І., Лозова Т., Давидович О. Споживчі властивості нового печива
- Гуць В., Коваль О., Сидоренко О. Визначення міцності адгезії харчових продуктів
- Баран Б., Рокицька В., Хрящевський В., Бубенщикова Г. Ефективгий спосіб активування процесу бродіння
- Усатюк С., Королюк Т., Луценкои О., Демчина Г., Богочук І. Вміст жиророзчинних вітамінів у перепелиних яйцях та продуктах їх переробки
- Мукоїд Р., Ємельянова Н., Українець А., Чумакова О., Свидинюк І. Овес голозернистий - сировина для лікувально-дієтичних продуктів
- Костенко Є., Біла Г., Ковбаса В., Терлецька В., Боднар А. Комплексоутворення плюмбуму (ІІ) з метіоніном
- Столярчук В., Шаповал Н. Дорохіна М. Ламкістьборошняних кондитерських виробів
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|