Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Загоровська Л., Яницький В., Швець Н., Грибков С. Процесом керує комп'ютер
- Офіційний розділ
- Олійничук С., Кизюн Г., Міщенко О., Маринченко Л., Сосницький В., Кизюн Т. Оптимізація схеми теплових потоків спиртового заводу
- Левандовський Л.,Бублієнко Н. Перспективна спеціальність
- Ділові консультації
- Єресько Г., Єрошенко С. Теплові й енергетичні характеристики
- Компанія згортає свою діяльність
- Рижкова Т. Вплив органічних кислот
- Рідкоус В., Куц А., Гетманюк К., Онищенко І., Давиденко Л., Домарецький В. Підвищення бродильної активності
- Мелетьєв А., Романова З., Бартош Г., Тертиця С. Асортимент і біологічна цінність пива
- Карпутіна М., Мудрак Т., Романова З. Ультразвукова обробка в харчових технологіях,як засвідчують дослідження науковців, доцільна й перспективна
- Котинський А., Салюк А., Бартуш Н. Сорбція важких металів спіруліною
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|