Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Попов В., Медведев П., Кузнецов О., Зинюхин Г., Касимов Р. Нетрадиционное сырье и технологии, применяемые при производстве макаронных изделий
- Рибалка О., Плєвє О. Для борошномелів і пекарів уже з'явився лабораторний прилад, який за інформативністю аналізу замінює відразу три аналоги
- Солоницька І. вивчення процесів заморожування і їх вплив на технологічний процес приготування тіста
- Козубаєва Л., Конева С. Применение заквасок при производстве зернового хлеба
- Иоргачева Е., Макарова О., Котузаки Е., Кожокарь Н. Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов
- Вспомогательное оборудование для приготовления продукции во фритюре
- Дорохович А., Прилуцька Л., Бадрук В. Позитивно впливає екстракт чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси
- Губанкова Г. Как организовать производство замороженного хлеба
- Для мучных кондитерских изделий желательно использовать термостойкие марки ванилина
- Жаркие печи из Африки
- Путешествие в Италию
- Горбань Н. Станок для формовки пряников,печенья,кексов
- Національний університет харчових технологій
- Наливайко Н. "Живой "хлеб
- Мисюров Д. Новые рецептуры хлебобулочных изделий профилактического питания
- Осипова Г. Новый способ производста зерновых макаронных изделий
|