укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Величко Т., Євдокимова Г., Мардар М., Кордзая Н.
Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори цільнозернового хліба з уключенням коренеплідних овочів залежно від умов зберігання

Автор: Величко Т., Євдокимова Г., Мардар М., Кордзая Н. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.13-16
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№2
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'