Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Дорохович А., Лиман Н. Використання лактулози при виробництві кексів
- Машир Н., Паламарек К. Нетрадиційна сировина в кондитерських виробах знижує їх калорійність і подовжує термін свіжості
- Лебеденко Т., Решта С., Ружицька Н. Ми дослідили вплив рослинних добавок на хід технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів
- Величко Т., Євдокимова Г., Мардар М., Кордзая Н. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори цільнозернового хліба з уключенням коренеплідних овочів залежно від умов зберігання
- Ільдірова С., Стіборовський С., Використання Інулін-хітозанового комплексу при випіканні виробів з дріжджового тіста
- Крусір Г., Кушнір Н., Русєва Я. Іммобілізація біорегуляторів системи травлення як метод їх концентрування та одержання та одержання БАД
- Доценко В., Іщенко Т., Шидловська О., Ткачук Ю. З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності
- Оболкіна В., Ємельянова Н., Кияниця С., Бондарчук О. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
- Фощан А., Григоренко А. Регулювання реологічних та структурно-механічних властивостей желейних виробів та напівфабрикатів на основі комбінованих систем драглеутворювачів
- Макаронні вироби десертні
- Все о сливках. С чем их можно употребить и какие они бывают
- Сирохман І., Лебединець В. Вплив нетрадиційних добавок на поліпшення жирнокислотного складу вафель
- Коркач Г., Лебеденко Т., Соколова Н. Вплив порошка топінамбура на якість хлібобулочних виробів
- Лисюк Г., Олійник С., Кравченко О., Карпенко П. Використання дієтичної добавки "Глюкорн-100" у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності
- Кучерук З., Луньова О. Як же впливає структуроутворююча добавка ксантан на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба
- Лисюк Г., Туз Н., Артамонова Н. Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків
- Ринок фасованого печива в Росії. До того ж він різноманітний і динамічний
- Осипова Г. Способ производства зерновых макаронных изделий
- Как в позапрошлом веке видели особенности выпекания хлеба
|