Ростовський В.С., Новікова О.В.
Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Ліра-К
Автор: Ростовський В.С., Новікова О.В. Авторський знак: Р78 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 574 с.
Шифр: 664.68(075.8) УДК: 664.68 ISBN: 978-966-969-38-6-0
Аннотацiя: | Вперше пропонованому в Україні навчальному посібнику викладена комплексна технологія виробництва борошняних кондитерських виробів. Описана технологія виготовлення і прикрашання борошняних кондитерських виробів, дана характеристика інвентарю, викладені склад та властивості сировини та допоміжних матеріалів для виробництва кондитерських виробів, технології їх приготування. Представлені відомості про дієтичні вироби і вироби дитячого асортименту. Дана характеристика харчових інфекцій і отруєнь, показана необхідність дотримання умов виробництва і зберігання, термінів придатності виробів, досліджена система стандартизації і сертифікації продукції, основні види контролю виробництва і якості готової продукції. Наведені вимоги до організації кондитерського цеху, безпеки та охорони праці.
Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам кондитерської промисловості і системи громадського харчування, широкому кругу читачів, які цікавляться виготовленням борошняних кондитерських виробів
|
| Додаткові відомості щодо назви: | Навчальний посібник |
| Назва серії: | Полтавський університет споживчої кооперації |
Теми документа
Примірники |
Місце збереження |
Інвентарний номер |
Номер |
Кількість |
Видано |
Аб - Абонемент |
235273 |
|
1 |
0 |
ЧЗ - Читальний зал |
235272 |
|
1 |
0 |
|