укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Грегірчак Н.М.
Мікробіологія харчових виробництв

Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: НУХТ
Автор: Грегірчак Н.М. Авторський знак: Г79 Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: 302 с.
Шифр: 576.8(075.8) УДК: 576.8 + 664 + 663 ISBN: 978-966-612-081-9
Аннотацiя:Викладено методи мікроскопування, підготовки та стерилізації поживних середовищ, морфологічні та культуральні особливості різних груп мікроорганізмів, способи виділення чистих культур мікроорганізмів, їх кількісний облік, розглянуто методи визначення безпеки харчових продуктів за мікробіологічними показниками. Наведені у виданні завдання спрямовані на набуття студентами навичок самостійної роботи в мікробіологічній лабораторії для аналізу якості харчових продуктів, визначення виду мікроорганізмів, виділення їх із харчових продуктів і навколишнього середовища, а також вивчення факторів впливу довкілля на розвиток мікроорганізмів. Для студентів факультетів технології харчових виробництв, магістрів, аспірантів вищих навчальних закладів, працівників лабораторій харчових підприємств і переробної галузі.
Відомості щодо назви
 Додаткові відомості щодо назви:Лабораторний практикум
Серія
 Назва серії:МОН України. НУХТ
Теми документа

Примірники
Місце збереження Інвентарний номер Номер Кількість Видано
Аб - Абонемент 235226    1 0
Аб - Абонемент 235227    1 0
Аб - Абонемент 235228    1 0
Аб - Абонемент 235229    1 0
Аб - Абонемент 235230    1 0
Аб - Абонемент 235231    1 0
Аб - Абонемент 235232    1 0
Аб - Абонемент 235233    1 0
Аб - Абонемент 235234    1 0
Аб - Абонемент 235235    1 0
Аб - Абонемент 235236    1 0
Аб - Абонемент 235237    1 0
Аб - Абонемент 235238    1 0
Аб - Абонемент 235239    1 0
ЧЗ - Читальний зал 235225    1 0

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'