укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Оболкіна В., Ємельянова Н., Кияниця С., Бондарчук О.
Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива

Автор: Оболкіна В., Ємельянова Н., Кияниця С., Бондарчук О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.40-41
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'