укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Лисюк Г., Олійник С., Кравченко О., Карпенко П.
Використання дієтичної добавки "Глюкорн 100" у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності

Автор: Лисюк Г., Олійник С., Кравченко О., Карпенко П. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.36-39
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'