укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Дорохович А., Прилуцька Л., Бадрук В.
Позитивно впливає екстракт чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси

Автор: Дорохович А., Прилуцька Л., Бадрук В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.28-31
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'