укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Доценко В., Іщенко Т., Шидловська О., Ткачук Ю.
З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності

Автор: Доценко В., Іщенко Т., Шидловська О., Ткачук Ю. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.24-28
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'