укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Лисюк Г., Туз Н., Артамонова М.
Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків

Автор: Лисюк Г., Туз Н., Артамонова М. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.18-20
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'