укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Кучерук З., Луньова О.
Вплив структуроутворюючої добавки ксантан на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба

Автор: Кучерук З., Луньова О. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.16-18
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'