укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Гордієнко Л., Жидецька І.
Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста

Автор: Гордієнко Л., Жидецька І. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.3-5
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2010
 Номер головного документа:№1
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'