Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2010 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Гордієнко Л., Жидецька І. Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста
- Ковалевські Є., Прилуцька Л., Яременко О., Дорохович В. Кріометричне визначення молекулярної маси поліолів лактитолу та ізомальту
- Румянцева В., Орехова Д. Применение продуктов ферментолиза зерна овса и ячменя при производстве затяжного печенья
- Иоргачева Е., Макарова О., Котузаки Е., Кожокарь Н. Влияние мучных композитных смесей на показатели качества бисквитных полуфабрикатов
- Кучерук З., Луньова О. Вплив структуроутворюючої добавки ксантан на реологічні показники та рухливість води в тісті для дієтичного безбілкового хліба
- Лисюк Г., Туз Н., Артамонова М. Залежність функціональних властивостей драглів агару від концентрації кріас-порошків
- Лисюк Г., Олійник С., Самохвалова О., Кучерук З. Нові технології одержання хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів спеціального призначення
- Доценко В., Іщенко Т., Шидловська О., Ткачук Ю. З харчовим альбуміном хлібобулочні вироби набувають підвищеної біологічної цінності
- Дорохович А., Прилуцька Л., Бадрук В. Позитивно впливає екстракт чорного та зеленого чаю на піноутворювальну здатність цукрової білково-збивної маси
- Бутковский М. Фруктовые порошки для кремовых начинок
- Лебеденко Т., Донской Д.,Ткаченко Т., Новічкова Т. Збагачення хлібобулочних виробів добавками функціоналоного призначення, зокрема борошном сорго
- Лисюк Г., Олійник С., Кравченко О., Карпенко П. Використання дієтичної добавки "Глюкорн 100" у прискореній технології одержання хліба підвищеної харчової цінності
- Оболкіна В., Ємельянова Н., Кияниця С., Бондарчук О. Цікаві виявляються закономірності впливу борошна з пшеничного солоду на структурні властивості тіста для здобного печива
- Лозова Т., Ковальчук Х. Як же впливають добавки рослинного походження на збереження якості жирової основи кексів
- Белянина Н., Бутковский В., Казанская Л., Немцова З., Смирнова И., Шилкина Е. Поликомпонентная пищевая добавка замедлит черствение хлеба из пшеничной муки
- Бутковский М. Влияние жировых продуктов на качество мучных кондитерских изделий
- Дробот В., Тесля О. Якість вітчизняних хлібопекарських дріжджів
- Орлович А., Спориш В. Предлагаем новейшую систему контроля параметров микроклимата в люлечных расстойных шкафах
|