укр рус eng
Головна сторінка Електронний каталог Опис документа

Калакура М., Данкевич Л., Ніколіна В.
Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання

Автор: Калакура М., Данкевич Л., Ніколіна В. Вид автора: персона
Мова: Українська Обсяг: с.30-32
УДК: 664
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
 Назва документа, в якому знаходиться дана частина:Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
 Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина:2009
 Номер головного документа:№12
Теми документа

'Український Фондовий Дім' Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'