Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: Українська
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Васильченко А. Внедрение энергосберегающей техники и технологий
- Сирохман І., Гирка О. Мікробіологічна безпека і якість нових сухих сніданків
- Наливайко Н. О смешивании дрожжей с добавкой, угнетающей развитие плесневых грибков
- Крусір Г., Севастьянова О. Виділення інгібітору трипсину із зерна амаранту з використанням афінної хроматографії
- Величко Т., Євдокимова Г., Кордзая Н. Зміни якісного та кількісного складу мікрофлори цільнозернового хліба з уключенням коренеплідних овочів від умов зберігання
- Ільдірова С., Стіборовський С. Використання інулін-хітозанового комплексу (ХІК) при випіканні виробів з дріжджового тіста
- Лебеденко Т., Решта С., Ружицька Н. Вивчення впливу рослинних добавок на хід технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів
- Сафонова О., Холодова О., Голота В., Шуліка О. Дослідження просторової організації клейковинних білків борошна, підданого озонуванню
- Иоргачева Е., Толстых В., Аветисян К. Структурно-реологические свойства диетического мармелада
- Калакура М., Данкевич Л., Ніколіна В. Вплив рецептурних компонентів бісквітного напівфабрикату на терміни його зберігання
- Лебеденко Т., Кананихіна О., Соколова Н., Юрескул О. Новітні погляди щодо вдосконалення технології приготування хліба
- Горбань Н. Національний університет харчових технологій
- Гордієнко Л., Жидецька І. Вплив вихрового шару феромагнітних часток на якісні показники жирової складової емульсії для пісочного тіста
- Румянцева В., Слукина И. Использование биомодифицированных продуктов при производстве кондитерских масс
- Шмалько Н., Семидоцкая Н., Комарова Ю., Чалова И. Влияние амарантовой белковой муки на хлебопекарные свойства пшеничной муки и качество хлеба
- Гарш З., Кузьмина С., Козубаева Л. Использование уксусной кислоты при подготовке зерна к диспергированию
- Усцелемова О., Кветный Ф. Технологию приготовления тестовых полуфабрикатов для замораживания можно унифицировать
- Тестокрутитель: назначение
- Макаронные линии для малого бизнеса
- Новітня автоматизована система завантаження для хлібопекарських печей
|