укр
рус
eng
Головна сторінка
Електронний каталог
Опис документа
Колпакова В.
Влияние сухой пшеничной клейковины (СПК) на хлебопекарные свойства пшеничной муки 1-го сорта
Автор:
Колпакова В.
Вид автора:
персона
Мова:
Російська
Обсяг:
с.43-46
УДК:
664
Є складовою частиною документа:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Відомості щодо назви
Назва документа, в якому знаходиться дана частина
:
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Дата видання документа, в якому знаходиться дана частина
:
2009
Номер головного документа
:
№11
Теми документа
УДК/ 6 Прикладні науки. Медицина. Технологія/ 66 Хімічна промисловість. Хімічне виробництво
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'