Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: КП "Редакційно-видавничий центр "ЗіХ"
Мова: <Не визначено>
Є складовою частиною документа: Хлібопекарська і кондитерська промисловість України
Складові частини документа:
- Рибалка О. У соку з проростків пшениці та ячменю більше вітамінів, ніж букв в алфавіті
- Власов В., Ткач Г. Україні на часі посилити експансію зернових на ринок пакистану
- Довгань С., Сядриста О. Захворювання зерна озимої пшениці на фузаріоз спричиняє не тільки зависока кислотність грунтів
- Кульбіда М., Адаменко Т. За тривалою аномальною вологою погодою в Україні все частіше спостерігається суха
- Власов В., Ткач Г. Туманний Альбіон нині переживає бум у розвитку зернового господарства
- Своєволіна Г., Волощук Г., Кисельова О. Удосконалення виробництва хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на міні-пекарнях
- Шнейдер Т., Калинина М., Иванова Н. Корректирующая добавка для макаронного теста и способ производства макаронных изделий
- Производство хлеба с крупяными добавками
- Филобок Р. Микропроцессорная система измерения температуры шоколадной массы
- Использование методов цифровой обработки изображений в гранулометрическом анализе зернопродуктов
- Шишков Ю., Рогов А. К сожалению, в хлебобулочных изделиях до сих пор дефицит микронутриентов
- Советы технологу
- Колпакова В. Влияние сухой пшеничной клейковины (СПК) на хлебопекарные свойства пшеничной муки 1-го сорта
- Місити тісто тісто краще за ракетними технологіями
- Зверева Л., Немцова З., Волкова Н. Комплексно-механизированные линии для производства булочек,батонов,бубликов
- Новітня автоматизована система завантаження-вивантаження для хлібопекарських печей
|