Харчова і переробна промисловість
Рiк видання: 2009 Мiсце видання: К. Видавництво: Харчова і переробна промисовість
Мова: Українська Обсяг: 32 с.
Є складовою частиною документа: Харчова і переробна промисловість
Складові частини документа:
- Труш Ю. Оцінка рівня ефективності праці
- Худоб'як М. Глибоке заморожування
- Офіційний розділ
- Ділові консультаціїї
- Соколенко А., Піддубний В., Шевченко О., Якимчук М. Логістика енергоощадної взаємодії матеріальних і енергетичних потоків у пивоварній галузі
- Усатенко Н., Охріменко Ю., Свіриденко Т., Мартиненко Л., Кліщова Т. Нетрадиційна м'ясна сировина
- Данилова Л., Березка Т., Домарецький В. Вплив добавок антиоксидантів з рослинної сировини на стійкість пастеризованого пива
- Змієвський Ю., Мирончук В., Українець А., Грушевська І., Кучерук Д. Концентрування лактози при комплексній переробці молочної сироватки мембранними методами
- Волкова Н., Степанець Л., Потапенко С., Купчик Л. Екологічна проблема сучасності
- Бліщ Р., Маринченко В. Режими розрідження замісів із зерна
- Кошова В., Фролова Н., Чепель Н., Дубіцька Т. Нетрадиційна тонізуюча сировина для виробництва безалкогольних напоїв
| Додаткові відомості щодо назви: | Науково-виробничий журнал |
|